Рукавичка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Рукавичка » Адміністрація » Создайте пожалуйста...

Создайте пожалуйста...

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Адміне пожалуйста создайте тусовку по віндовсу,
і так дальше  ну щось придумайте
на таку тему наприклад шоб потом можна було создати такий розділ як ФОТО рабочого столу!!!!!
або фото свойтва компютера ...

Будь-ласка!

0

2

_kompik_ написал(а):

Адміне пожалуйста создайте тусовку по віндовсу,
і так дальше  ну щось придумайте
на таку тему наприклад шоб потом можна було создати такий розділ як ФОТО рабочого столу!!!!!
або фото свойтва компютера ...
Будь-ласка!

"... далі ... потім ... створити ... "
Дивно. Один раз написано "Будь-ласка" а спочатку "пожалуйста" з чого випливає що вам правильний варіант відомий.

Щоб запамятати в буфер обміну екран і все що на даному екрані видно потрібно натиснути кнопку "Print Screen", якщо хочемо зберегти ТІЛЬКИ активне вікно - натискаємо Alt+"Print Screen"

Потім дані з буферу обміну можна вставити наприклад в Microsoft Word, або в звичайний Paint...

P.S.
Якщо комп'ютер правильно налаштований і на екрані йде фільм то замість фільму буде чорний екран в програвачу - це нормально.

Отредактировано Професор з ЗОШ №2 :) (2008-02-11 23:33:48)

0

3

_kompik_ я з тобою чілко згоден. Я думаю ящо адмін це зробить, то це вплине на відвідування цього форуму в кращу сторну. Please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

4

народу мало тому що сєть ще маленька... колись зробимо і такі теми...

0

5

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

0

6

Народ підтримайте мене ...... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

0

7

НУ так шо Зробиш таку тему чи нэ? чи зробити самому???

0

8

Я хочу грати контру з вами, як це зробити?

0

9

залазь в сетку і грай

0

Вы здесь » Рукавичка » Адміністрація » Создайте пожалуйста...

Создать форум.